Belföld

Indul a szavazás – a legjobb fotó nyer!

Két hétig vártuk a fotókat Az én városom elnevezésű játékunkhoz, melynek fődíja egy komoly fényképező a Bravotech jóvoltából. December 22-ig lehet szavazni a képekre.

Közel 90 gyönyörű fotó a környékről!

“Az én városom” játékunkban arra kértük olvasóinkat, mutassák meg hogyan látják lakókörnyezetüket, Vásárhelyt és környékét. A címmel ellentétben nemcsak városképeket, de a vidéki táj szépségét is meg lehet mutatni. Ennek megfelelően kaptunk fotókat felhőkről, folyóról, pusztáról, holtágról, állatokról is. A fotók nagy része Vásárhelyen készült, de kattintottak olvasóink Szegeden, Székkutason, Mártélyon, Földeákon, a Tiszánál és ki tudja még hol máshol a megyében.

El kell mondanunk, gyönyörű, sok esetben művészi fotókat küldtek játékunkra, melyekhez szívből gratulálunk. A kimagasló érdeklődést köszönjük, hiszen több mint 80 fotót neveztek a versenyre.

A szavazás a facebook oldalunkon létrehozott albumunkba feltöltött képekre december 22-ig tart. Egy fotóra adott lájk egy szavazatot ér, értelemszerűen, akinek a képe alatt a játék végén a legtöbb lájk szerepel, az nyeri a fényképezőgépet.

Bravotech: partnerünknél minden van!

A fotómasinát játékunk támogatója és partnere, az Expert Műszaki Áruházlánc hálózat vásárhelyi székhelye, a Bravotech Raktáráruház ajánlotta fel, akik voltak kedvesek a későbbiekre is ígéretet tenni. Így január közepén terveink szerint újabb játékot indítunk, már egy másik témában.

A fődíj egy Panasonic DMC-TZ10-es típusú digitális fényképezőgép 65 ezer forint értékben, a kompakt gépek csúcskategóriájából. A géppel további remek képek készíthetők majd későbbi játékainkhoz. Ezt szolgálja 12-szeres optikai zoom, a 12,1 megapixeles felbontás, HD videó készítési lehetőség. Különlegesség a beépített GPS, mellyel az elkészült fotókhoz a tényleges földrajzi helyet is hozzárendeli a gép. Az emellé belezsúfolt tengernyi szuper funkcióval a főnyeremény a karácsonyfa alatt a legelőkelőbb helyet vívja ki a nyertesnél. Aki pedig kedvet kapott a kedvező árú, és nagyszerű műszaki cikkekhez, az keresse fel a Bravotech Raktáráruházat Vásárhelyen az Erzsébeti úton. Róluk pár hasznos infót és akciót itt olvashat.

Indul a szavazás!

– Szavazni csak a Vásárhely24 facebook oldalán Az én városomba feltöltött fotókra lehet lájkokkal. Egy ember egy képre csak egyszer szavazhat, de természetesen több kedvencre is lehet szavazni.

December 22-én zárul a szavazás, az addig legtöbb lájkot kapott fotó gazdája nyeri a fődíjat.

– Tippek a nyeréshez: bizonyára mindenki felismeri saját fotóját, ezeket természetesen lehet népszerűsíteni: hívják meg ismerőseiket, kedveljék a Vásárhely24 facebook oldalát – hogy a későbbiekben elsőként értesüljenek hasonló játékainkról és ajánlott cikkeinkről – majd osszák meg fotóikat, és kérjék ismerőseiket ők is tegyenek így. Gyűjtsenek minél több lájkot fotóikra! Ha több fotót is neveztek a játékra, javasoljuk, válasszanak ki egyet és amellett kampányoljanak.

A fotót be nem küldő olvasóinkat is arra biztatjuk lájkolják, kommentálják a legszebb képeket, osszák meg az albumot és az oldalt, ezzel nekünk segítenek, hogy a jövőben még több ilyen játékkal tudjunk Önöknek kedveskedni.

Mindenkinek jó képnézegetést, sok lájkot, és örömet kívánunk, hajrá!

Ne feledje, kattintson ide és kezdődjék a szavazás!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik