Belföld

Ég a második gyertya is a Marson

Tabatabai Nejad Flóra advent második vasárnapját a Mars téri piacon, ahol a koszorún a gyertyát Mikler Roland és Tatai Péter, a Pick Szeged kézilabdásai gyújtották meg.

Két gyönyörű dallal készült advent második vasárnapjára az Ének Iskolájának fiatal tehetsége,Tabatabai Nejad Flóra. A remény gyertyájának meggyújtása előtt elénekelte a nagycsarnok előtt egybegyűlteknek a Csendes éjt, illetve most először csendült fel a Csillag tükör című dal, amit Flórának írt Németh Sándor – olvasható a szegedma.hu-n.

A Pick Szeged kézilabdacsapatának trénerét, Juan Carlos PastortMarko Krivokapics másodedző és két kiváló kapus, Mikler Roland és Tatai Péter kísérte el az adventi gyertyagyújtásra. A két hálóőr a szegedma.hu-nak elmondta, hogy mind a kettőjük családjánál várják, és szeretik ezt az ünnepi időszakot és próbálnak ilyenkor több időt a családjukkal tölteni.

Erdei Péter, a Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője elmondta: december 15-éig folytatják az adventi adománygyűjtést a nagycsarnok Cserzy Mihály utca felőli hídján. Ezúttal az ÁGOTA Alapítvány hátrányos helyzetű, veszélyeztetett gyermekeinek és családjaiknak segítenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik