Belföld

Nagy Politikus Hasonmásverseny: a Döntő

Soha nem gondoltuk volna, hogy Semjén Zsoltból tökéletes Bill Gates lehet, de többek mellett ő is döntőbe jutott. Szavazzon a tökéletes imitátorokra!

Eljött a döntő, a Nagy Összecsapás ideje!

Három fordulóban kerestük a magyar politikusok hasonmásait; természetesen a pártatlanság jegyében foglalkoztunk a kormánypárti és az ellenzéki képviselőkkel is.

Felvillantottuk (merthogy gif, villog, haha!), hogy szerintünk kire emlékeztet Martonyi János, megtaláltuk Szanyi Tibor tökéletes hasonmását és – amit nyilván mindenki korábban észrevett – megmutattuk, hogy Vágó Gábor kiköpött Petőfi Sándor.

Nem gondoltuk volna, hogy ennyi hasonmást találunk, de ilyen ez. Elkezdtük a keresgélést és csak jöttek, meg jöttek az ikertornyok, mi meg nem győztünk csodálkozni. Az Olvasók pedig nem győztek szavazni. Olyan ez, mint egy labdarúgó torna után az álomcsapat, ők vannak most itt, de a legjobb játékos díját csak egy ember kaphatja.

Nézzük, hogy Önök kiket szavaztak be ide:

Balogh „Vakkomondor” József vs. Lusta Dick a Macskafogóból

Lendvai Ildikó vs. Julien király a Madagaszkárból

Vágó Gábor vs. Petőfi Sándor

Szanyi Tibor vs. Dreyfus felügyelő a Rózsaszín párducból

Az ifjú Semjén Zsolt vs. a fiatal Bill Gates

Szabó Rebeka vs. Sarah Jessica Parker

Most pedig jöjjön a mindent eldöntő szavazás! Ki a leghasonmásabb? Ne a pártszimpátiája alapján voksoljon; hallgasson a szívére, csak arra összpontosítson, hogy kinek a hasonmása a legtutibb! Hajrá!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik