Belföld

Karácsonyi ünnepséget rendeztek a Senior Centerben – fotók

Idén is karácsonyi ünnepségre várták a város nyugdíjas klubjainak vezetőit és képviselőit pénteken délután a Senior Centerbe. A nagyterem zsúfolásig megtelt.

Már több mint 5 éves hagyomány, hogy minden karácsonykor megrendezik a Senior Centerben a fenyőünnepet, amelyen a város nyugdíjas klubjainak képviselőit látják vendégül az Eszperantó utcai székházban. Az idén az ünnepség vendége volt Szabó Sándor, aki a polgármesteri kabinetiroda vezetője, az MSZP országgyűlési képviselő-jelöltje.

„ Köszönettel tartozunk ennek a példamutató kis közösségnek, akik a nyugdíjasok nagy családját alkotják és nyitottságukkal, életvidámságukkal mindnyájunknak példát mutatnak. Ilyenkor, advent idején különösen  fontos a nyitottság és a bizalom, mert csak így tudjuk elfogadni mindazt, ami körül vesz bennünket és örömet szerez az életünkben.” – mondta Szabó Sándor.

A rendezvény vendége volt Bátyai Edina, az Együtt-PM Szövetség országgyűlési képviselő-jelöltje is, aki szintén köszöntötte karácsony alkalmából a szegedi nyugdíjasokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik