Belföld

“A jövő bajnokai” Székesfehérváron kezdenek

hosszu-katinka(1)(960x640).jpg (hosszú katinka)
hosszu-katinka(1)(960x640).jpg (hosszú katinka)

A Magyar Úszó Szövetség szombaton, 9.30-tól a Csitáry G. Emil uszodában rendezi meg a „A Jövő Bajnokai” program első felmérőjét. A sportágat több ünnepelt sztár is képviseli majd.

“A Jövő Bajnokai” programban azok a korosztályos tehetségek vesznek részt, akik majdan a 2017-es junior világbajnokságon arathatnak sikereket – és persze a 2021-es világbajnokságon is.

Sárga fürdőgatyások

A hét régióban készülő fiatalok minden hónap első szombatján, hét központban összegyűlnek egy felmérő versenyre, amelyen számot adnak fejlődésükről. A programba az eredményeik alapján bekerült lurkók egyenszerelést kaptak szövetségünktől, mely ugyanabban a színben pompázik, amelyik a 2021-es vb-pályázat hivatalos “árnyalata” volt.A “sárga fürdőgatyás had” első nagy megméretése most szombaton, december 7-én lesz hét helyszínen – melyek közül most a kiemelt esemény a közép-dunántúli régió székesfehérvári felmérője lesz.

Itt lesz Darnyi Tamás és Hosszú Katinka

A fiatalok motivációját fokozandó a helyszínen ott lesznek a régió patrónusai is, egy aktív klasszis és egy a régi nagy bajnokok közül – most szombaton Darnyi Tamás és Hosszú Katinka (persze az elválaszthatatlan Shane Tusup kíséretében). Az esemény rangját mutatja, hogy szintén ott lesz az uszodában Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, valamint a Magyar Úszó Szövetség vezetői is.

A versenyek 9.30 órától kezdődnek, interjúkészítésre ezt megelőzőenlesz lehetőség. A szervezők kérik, hogy a szombati munkanap délelőttjét töltsék együtt velük, és nézzék meg, kikből lesznek 2017 és 2021 bajnokai.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik