Belföld

Nem létezik a trafikból kidobott néni?

A dohánybolt üzemeltetője szerint semmi alapja nincs a történetnek, a biztonsági kamerákon sem látszik semmi.

Korábban megírtuk azt az interneten elterjedt történetet, miszerint egy idős nénit azért dobtak ki egy trafikból, mert kártyával akart fizetni. A hírek szerint a biztonsági őr kilökte őt az ajtón, amitől elesett.

A tulaj szerint nem járt idős néni a trafikban

A kisalfold.hu cikke szerint a történet valószínűleg kitaláció. Az üzletvezető azt nyilatkozta, hogy nem tud ilyen esetről, s a biztonsági kamera felvételein sem látszik, hogy egy idős nénivel ilyet tettek volna.

A tulajdonos szerint konkurenciaharc állhat a háttérben, és kizártnak tartja, hogy alkalmazottai közül bárki ilyet tett volna egy idős asszonnyal, egy olyan helységben, ami ráadásul be van kamerázva – olvasható a cikkben.

A történet szerdán több internetes hírportálon is megjelent. Korábbi cikkünkben azt írtuk, hogy az idős hölgyet a rendőrségről is elzavarták, mikor feljelentést akart tenni, ám a hatóság szerint senki sem jött hozzájuk ilyen szándékkal.

Nem engedték, hogy kártyával fizessen?

A bonyodalom a hírek szerint ott kezdődött, hogy az állítólagos hölgyet nem engedték kártyával fizetni, mivel 1500 forintig csak készpénzt fogadnak el a boltban. A tulaj a kisalfold.hu-nak azt nyilatkozta, hogy ez valóban így van. Erre kiírás is figyelmeztet, de ebből még sosem adódott konfliktus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik