Belföld

Kérdezősködő járókelőre támadtak a közteresek

hajlektalan(1)(960x640).jpg (hajléktalan)
hajlektalan(1)(960x640).jpg (hajléktalan)

A közterület-fenntartók egy hajléktalant készültek megbírságolni Csepelen, amikor valaki megkérdezte, mi szükség erre.

A Cink azt írja, hogy széttépték a férfi kabátját, aki feljelentést tesz az ügyben, illetve meg is szólalt az eset után. Ő igen, a közterület-fenntartók vezetője még nem.

A megtámadott járókelő állítja, csepeli otthonának közelében vette észre, hogy egy hajléktalan megbírságolására készülnek a közteresek, ő csak arra volt kíváncsi, hogy mi szükség van erre. Elmondása szerint nem volt agresszív, csak kérdezett.

A férfi egy fotót is küldött a szakadt kabátról, valamint a Cinknek beszélt is az esetről.

„Az egyik (S. Jenő), a közterület vezetője pedig széttépte a kabátomat. Szó szerint. Utána rendőrök is jöttek és most várom a TASZ telefonját, hogy feljelentést tehessek. Gyalog voltam, nem léptem fel támadólag, csak egy kérdést intéztem hozzájuk.”

A fent említett S. Jenőt is keresték a történtek után, de ő csak annyit mondott, hogy felettese engedélye nélkül nem nyilatkozik, de annyit megerősített, hogy volt rendőri intézkedés az ügyben. Azonban az ő verziója más, ha kap rá engedélyt a polgármestertől, elmondja majd.

Közben jelentkezett egy fültanú is, aki azt állítja: telefonon beszéltek a férfivel, ami nem szakadt meg, amikor odament a közteresekhez, így mindent hallott. Állítása szerint a férfi tényleg csak kérdezett egyet, mire nekiestek, mondván akadályozták a munkájukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik