Belföld

Buszjáratokat szüntet meg a Kisalföld Volán

Új járatokkal gazdagodik a társaság menetrendje, ám nem árt figyelni, mert néhány busz eltűnik a térképről.

A Kisalföld Volán december 15-től több ponton is módosítja menetrendjét, mely érinti a távolsági és a helyközi autóbuszokat is. Egyes járatok megszűnnek, helyettük több új indul, de lesz olyan, melynek csak indulási időpontja és útvonala változik meg.

Az új autóbusz-menetrend alapján Győrből 6.00 óra és 16.00 óra között naponta 2 óránként eljutási lehetőség van Szegedre, ill. Pécsre.

A Győrből Szegedre induló járatokról Székesfehérváron csatlakozási lehetőség van Pécsre, ill. a Győrből Pécsre induló járatokról Székesfehérváron csatlakozási lehetőség van Szegedre. Ezen csatlakozási lehetőség a visszaútban is biztosított Székesfehérváron.

A Győr-Székesfehérvár, ill. Székesfehérvár-Győr viszonylatában közlekedő valamennyi autóbuszjáratot az 1822 sz. menetrendi mező tartalmazza. 7021 mezőszámmal új autóbuszvonalat nyitunk, amely a Győr-Kisbér-Mór viszonylatában közlekedő járatokat tartalmazza.

Újdonságként említjük a Tisza Volán Zrt. által közlekedtetett 1511 Szeged-Veszprém-Sopron autóbuszvonal járatait is.

A többi útvonalról és változásról a Kisalföld Volán honlapján tájékozódhat. Itt a helyközi, ezen a linken pedig a távolsági változásokat olvashatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik