Belföld

Megmutatjuk az eddigi fotókat

Még egy hétig várjuk az Önök fotóit, ha fényképezőgépet szeretnének nyerni. Most pedig megmutatjuk az eddigieket.

Egy hét alatt egy csomó csodálatos fotót kaptunk. Nézzék csak át a fenti galériát! Ezek a fotók már biztosan indulnak a játékban.

Van hasonlója, vagy jobbat tud? Olvasson tovább, kövesse az instrukciókat és küldje el nevezését!

Van egy fotója? Küldje el!

A Vásárhely24 egy hete új játékot indított a Bravotech Raktáráruház támogatásával. A játékban olyan fotókat várunk amiket önök készítettek Vásárhelyről vagy környékéről. A képeket egy albumba rendezve, mint azt tettük előző, “a legszebb házikedvenc” játékunknál is, szavazásra bocsátjuk és Önök döntik el, melyik a legjobb, legszebb fotó.

A játék fődíja egy 65 ezer forintos, ezernyi funkcióval telepakolt Panasonic kompakt digitális fényképezőgép!

A játék menete és szabályai

1. Készítsenek egy fotót Vásárhelyről, vagy a környező településekről, melyen lakókörnyezetük látható. (ez lehet egy utca képe, egy épület, egy tájkép a határból, egy szép fa, szökőkútból ivó galamb, bármi, amit szépnek gondolnak, legyenek kreatívak!)

2. Adjanak címet a fotónak (ez alapján kerül majd albumba), írják le hol és mikor készült, majd küldjék el minimum 750 * 400-as felbontásban, lehetőleg jpg formátumban december 8-ig a vasarhely24@sanomamedia.hu email címre. Az email tárgyában tüntessék fel : “Az én városom”.

3. December 9-től a Vásárhely24 facebook oldalára kerülnek a beküldött fotók, és indul a szavazás! Feladatuk annyi, hogy gyűjtsék a lájkokat kedvenc fotójukra két héten át.

4. December 22-én lezárjuk a szavazást, a legtöbb szavazatot kapott fotó gazdája nyeri fődíjunkat a karácsonyfa alá!

Egyéb tudnivalók

A játék címe ne tévesszen tehát meg senkit, nem csak városi képeket várunk, lehet az vidék, a határ, a Tisza, satöbbi, a lényeg hogy a környéken készüljön – tehát ne pl a Mátrában. A fotó saját fotó legyen és ne legyen egy évnél öregebb. A beküldött fotók mellé írják meg nevüket, elérhetőségüket. (ez a nyertes értesítéséhez szükséges, ezt nem hozzuk nyilvánosságra!) A győztes vállalja, hogy vele fotó és interjú készül. Szívesen látjuk, ha a fotó készítésének, vagy tárgyának rövid leírását, történetét is elküldi.

Előző játékunkról ITT olvashat.

ITT pedig megnézheti az Önök által beküldött Házikedvenc fotókat

Támogatónk, a Bravotech Raktáráruház ITT mutatkozik be Önöknek.

Ne feledje, ha van egy jó fotója, küldje el még ma! Nyerje meg Ön karácsonyra a 65 ezer forintos fényképezőgépet!

A nyeremény pedig, megmutatjuk ilyen szép videókat is tud készíteni:

 

 

(x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik