Belföld
hiemer-ház (hiemer-ház, )

Advent a Fehérvári Ajándékboltban

Buthy Lilla
Buthy Lilla

2013. 11. 29. 08:22

Megújult külsővel, különleges termékekkel, tematikus hétvégi programokkal és nyereményjátékkal készül a Fehérvári Ajándékbolt az Adventre, valamint az üzlet 2. születésnapjára.

“A Fehérvári Ajándékbolt több, mint egy üzlet. Az ajándék, amit itt vásárolnak, több, mint ajándék. A legtöbb darab kézművesek alkotó kedvéből, odaadó törődéséből született, nem csak anyag, hanem lélek is. A Fehérvári Ajándékbolt a város dísze és lelke is. Új szlogenünk is ezt tükrözi: Ajándék szívből. Sok hely van a városban, ahol egy-egy szakma, vagy mesterség képviselő összejönnek, de ilyen gyűjtőtégely bizonyosan nincs máshol, ahol ennyire különböző területek találkoznak össze. A fehérvári bajnokcsapatok ajándéktárgyai jól megférnek a Fehérvári Kézművesek Egyesületének munkáival a többi városi emléktárggyal. Az egységesség érzése az összetartozásból és kötődésből fakad” -olvasható a Fehérvári Ajándékbolt közleményében.

Idén felkerestek más szervezeteket is, ahol szociális foglalkoztatásban készülnek termékek, így kerültek az üzletbe a gánti Szocilális Otthonban készült munkák is. A megújulás a termékek körét is érinti, advent révén a karácsonyi ajándékok és különleges karácsonyfadíszek széles tárházát kínálják a látogatóknak.

Az adventi hétvégéken különlegességekkel várnak mindenkit. December 1-én vasárnap a Hiemer-ház házasságkötő termében filmvetítés lesz. Az adventi fények felkapcsolása után 19.00 órakor a Fehéredő múlt várostörténeti filmsorozat 1. részét mutatják be, ezután a film alkotóival, Burján Zsigmonddal és Siklósi Gyulával találkozhatnak a résztvevők egy kötetlen beszélgetés keretében.

November 30-án, szombaton délelőtt 10 órakor Cser-Palkovics András polgármester tartja meg a születésnapi köszöntőt, ezután a vendégeket születésnapi tortával is megkínálják, emellett élményfotózásra is lehetőség nyílik.

Hétvégén a fehérvári bajnokcsapatok sportolóival is találkozhatnak a szurkolók. Aki az ellátogat az eseményre, dedikáltathat kedvenceivel, és jegyeket nyerhet a következő mérkőzésekre.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.