Belföld

Még ma átvehető az Erzsébet-utalvány

baranyi-ildiko

2013. 11. 28. 11:47

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak utalvány formájában kapnak segítséget.

A gyámhatóság annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek akinek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre van jogosultsága tárgyév november 1-jétől, tárgyév november hónapjára tekintettel, természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában.

Az utalványok átvételéhez szükséges az átvevő személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány (személyi igazolvány, kártya formátumú vezetői engedély vagy útlevél). Lakcímkártya minden esetben szükséges!

Az átadás még a mai napon 16 óráig Székesfehérváron történik a Tolnai utca 16. szám alatti Gyermekjóléti Központ ügyeletének hivatalos helyiségében.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.