Belföld

Életmentésben segédkeztek a vásárhelyi rendőrök

Egy égő házban rekedt asszonynak és három, a hideg miatt bajba került embernek segítettek a városi járőrök az elmúlt napokban.

Egy füsttel teli lakásban rekedt, eszméletlen nő megmentésénél segédkeztek kedden a hódmezővásárhelyi rendőrök. A bajba jutott asszony szomszédja értesítette őket. A járőrök megpróbáltak betörni az ajtót, de nem jártak sikerrel, ezért értesítették a tűzoltókat. A nő ájultan feküdt a konyhakövön. A helyszínre riasztott mentősök kórházba vitték.

Négy órával később a Jókai és a Rákóczi utca kereszteződésében egy átfagyott, hajléktalan férfi kórházba szállításánál segédkeztek. A mentősök kiérkezéséig gondját viselték a 68 éves férfinak.

Tegnap este, a 47-es út kútvölgyi elágazásánál segítettek egy testvérpárnak, a vásárhelyi kapitányság rendőrei. Igazoltatták őket, amikor is kiderült, egy Békés megyei bentlakásos otthonból jöttek el, ám elfogyott a pénzük, így a falunál rekedtek. Mivel a fiatal nők zavartan viselkedtek, illetve a hidegben megfagyhattak volna, a rendőrök biztonsági intézkedés keretében visszajuttatták őket az otthonba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik