Belföld

Odacsukott utast húzott a busz

bkv-busz-sofor(430x286)(1).jpg (bkv, buszsofőr, )
bkv-busz-sofor(430x286)(1).jpg (bkv, buszsofőr, )

Egy kisgyereket is majdnem becsípett az ajtóval a rohanó sofőr.

A BKV-figyelőn megjelent beszámoló szerint november 20-án a 22A buszon történt az eset. Az utas a hátsó ajtónál jelzett időben és várta, hogy a megállóba érjenek, ott viszont a sofőr már akkor csengetett, amikor kinyitotta az ajtót és szinte azonnal csukta is, így az utas válltáskája becsípődött, mivel nem tudta levenni azonnal, az elindult jármű magával húzta.

Nem sérült meg, de azt mesélte, hogy mögötte egy kismama is szeretett volna leszállni bölcsödéskorú gyerekével, de előttük becsukódott az ajtó – nagyon megijesztve ezzel a kislányt, aki épp le akart lépni.

 

A panaszos szerint ennél a megállónál van egy bölcsőde, óvoda, tehát itt sokan szállnak le és fel gyerekkel, ezért itt még inkább figyelniük kellene a sofőröknek – olvasható a BKV Figyelőn.

Egy hónapja a 4-6-os villamoson történt hasonló eset. Korábban írtunk már odacsukott babakocsiról, vakvezető kutyáról és egy kislányról, akit cserben is hagyott a sofőr. Nyíregyházán szeptemberben tragédiával végződött a sofőr figyelmetlensége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik