Belföld

Visszaeső áruházi szarkákat fogtak

A rendőrség régi ismerősei ezúttal ruhákat hoztak ki egy üzletből fizetés nélkül.

Hétfőn délután érkezett bejelentés a szegedi rendőrkapitányságra, hogy az egyik áruházban 3 személy ruhákat próbált meg ellopni úgy, hogy letépték az áruvédelmi etikettjeket.

A Szegedre közterületi szolgálatra vezényelt készenléti rendőrök azonnal a helyszínre siettek és adatgyűjtésbe, valamint tanúkutatásba kezdtek. Ennek eredményeként a bejelentéstől számított 2 órán belül azonosították és lakásukból előállították F. Lászlót, B. Mónikát és 15 éves lányát, akik a lopással gyanúsíthatók.

A Szegedi Rendőrkapitányság mindhárom elkövető ellen  büntetőeljárást. indított A rendőrök a 42 éves B. Mónikát őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.  A másik két gyanúsított szabadlábon védekezik.

A Délmagyarország értesülése szerint a 15 éves lány azonos azzal a T. Viviennel, aki többször is szerepelt a szegedi sajtóban rendkívül agresszív és gátlástalan viselkedése miatt. Korábban több büntetőeljárás is indult a fiatal lány ellen, mert iskolatársait terrozizálta és bántalmazta, utcai rablás miatt pedig már javítóintéztbe is utalták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik