Belföld

Kofának állt Vona Gábor

Nem találtuk el a Jobbik elnökének következő állomáshelyét. De még azt se mondanánk, hogy közel jártunk, ugyanis piaci kofa lett.

A minap megkérdeztük Olvasóinkat, hogy a Mátyás királyt meghazudtoló álruhás országjárás (ami csak eleinte volt álruhás, azóta van már beharangozó is) következő felvonásában milyen munkát próbáljon ki a pártelnök.


Fotó: Facebook

Akkor olyan opciókra lehetett szavazni, mint például a mixer, a komornyik vagy épp az aszfaltozó. Ez utóbbi nyert, a szavazatok több mint felével, hiába. A Facebookra feltöltött kép szerint ugyanis reggel 7 óta árulja a „frissen termett hazai paradicsomot” a gyöngyösi piacon, arról azonban nem tudunk, hogy nem magyar zöldséget, gyümölcsöt elad-e a pártelnök, vagy azoktól viszolyog.

Nem Vona az első a piacon

Korábban Gyurcsány Ferenc is meglátogatott már egy piacot, ő Debrecenben döbbent meg azon, hogy „magyar eper, ilyenkor?” De a nem magyar szőlőt azonnal kiszúrta, nem is ízlett neki. Miután a korábbi miniszterelnök körbekóstolta a kínálatot, a hegyes erős beszerzése utána távozott az épületből.


Fotó: HajduPress

Gyurcsánynál volt videó is, reméljük Vonánál is lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik