Belföld

Hatalmas kínálat, jó árak, profi kiszolgálás Vásárhelyen a Bravotechnél

Egy éve új helyen várja vásárlóit a Bravotech Raktáráruház. Legújabb játékunk támogatójánál jártunk ez alkalomból.

Egy kedves hely a helyieknek

A Bravotech számára éppen olyan fontos a vásárhelyiek és környéken lakók kiszolgálása mint nekünk a Vásárhely24-nek, így nagy öröm, hogy egymásra találtunk. Csongrád megye legnagyobb alapterületű műszaki szakkereskedésében, fiatalos, szakmájában profi csapat, 750 négyzetméteren több ezer műszaki cikket kínálva várja a vásárlókat Vásárhelyen az Erzsébeti úton.

Héjja Csaba üzletvezető kalauzolt minket körbe az áruházban, ahol minden slágertermék, és igazi újdonság is megtalálható. Az áruházban nagy választékban kaphatók már Smart TV-k úgynevezett okostelevíziók. A tévézés élményét internetkapcsolattal kibővítve a világhálón tudunk szörfözni, weboldalakat nézegethetünk, videókat, játékokat futtathatunk. Az üzletben mindez kényelmes kanapén is próbálható.

Karácsonyra kell ennél jobb?

Érdekessége a technológiának, hogy a tv tetején beépített kamera segítségével kézzel is irányítható a tv. Kezünket figyelve a weboldalakat a levegőben lapozva – mint ezt például a Különvélemény című filmben is láttuk – tudunk böngészni, de akár alkalmazásokat, játékokat is futtatni.

HD led tv-ből is temérdek típust kínál az áruház. Slágertermékükből nem tudnak eleget rendelni, olyan jó ár érték aránnyal kínálják, de erről nem árulunk el többet, tessék a helyszínen megnézni!

A Bravotech idén ősszel csatlakozott a világ egyik legnagyobb hálózatához az Experthez. 24 saját üzlettel és temérdek franchise partnerrel együttműködve az egész ország igényeit ki tudják szolgálni. Ehhez kapcsolódóan Vásárhelyen egy különleges kínálatot is bevezettek. Azok a termékek melyek a szállítás során karcolódtak, esztétikailag pici sérülést szenvedtek, az outlet osztályra kerülnek. Itt is azonban műszakilag hibátlan, garanciális termékek vannak. Láttunk olyan kombi hűtőgépet melyen kis karcolás látszik – fel sem tűnik, ha nem hívják rá fel a figyelmet – de máris 110 ezer helyett 95 ezerért kínálják. Hasonlóképpen led tv-k és egyéb eszközök is kerültek erre az osztályra.

Szakértő eladók, hatalmas kínálat

Hatalmas kínálattal már a karácsonyra is készülnek tabletekből. A 18 ezer forintostól a 100 ezresig minden megtalálható. Egyes típusok navigációként is működnek, így autósoknak is jó társai lehetnek. Egy különlegességet is bemutatott Héjja Csaba, ez pedig egy karóra szerűség, ami mégsem az. Az eszköz a zsebünkben lévő telefonnal kommunikál és jelzi, hívásunk van, sms, vagy email jött, vagy írtak nekünk facebookon, de érintőképernyőjén még számos funkció és alkalmazás helyet kapott, így például az időjárást is egy mozdulattal láthatjuk a karunkon.

Emellett természetesen lehetetlen mindent felsorolni, el kell hát látogatni a Bravotech Raktáráruházba, ahol egyébként most egyéb kedvezményekkel, sőt minden vásárlónak ajándékkal kedveskednek, de ez tényleg legyen meglepetés a helyszínen.

(X)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik