Belföld

Gyerekek táboroztatására lehet pályázni

tábor (tábor, )
tábor (tábor, )

Önszerveződő, Pest megyei gyermekközösségek táborozhatnak a Börzsönyben.

A Pest Megyei Gyermek- és Ifjúsági Alapítvány pályázatot hirdet Pest megyei gyermekközösségek tematikus és szabadidős táborainak támogatására. A pályázat keretében 18 év alatti, maximum 30 fős gyermekközösségek 5 napos táborozásra pályázhatnak Pest megyében.

Az elnyerhető szállás értéke: 250.000,- Ft. A pályázatot benyújtó csoportok automatikusan 10% kedvezménnyel vehetik igénybe a szálláshelyeket.

Pályázat célja:

Az Alapítvány Alapító Okiratában rögzített céljainak megfelelően jelen pályázati lehetőséggel támogatni kívánja az önszerveződő, Pest megyei gyermekközösségeket, hogy értékes szabadidős foglalkozásokat, szakmai táborokat valósíthassanak meg a Börzsönyben.

A Pest Megyei Gyermek- és Ifjúsági Alapítvány kismarosi és kóspallagi táborhelyein – Kismaros-Börzsönyligeti Gyermek- és Ifjúsági Táborban, valamint Kóspallagi „Rablótanya” Kulcsosházban – ingyenes szálláshelyet biztosít egy-egy gyermekközösségnek, (5 nap, 4 éjszakás tábori programhoz). A Börzsöny természeti értékeinek, szabadidős programlehetőségeinek megismertetéséhez rendelkezésre bocsátják táborhelyeiket, hogy azok a gyerekek is megtapasztalhassák a táborozás örömét, akik anyagi források híján nem jutnak el megfelelő időtartamú és magas szakmai színvonalú táborokba.

Olyan tábori programok leírását várják a benyújtandó adatlapon, melyek tartalmas és szórakoztató időtöltést biztosítanak a gyermekközösségnek.

Pályázat benyújtásának határideje: 2013. december 16.

A pályázatról bővebb információt az Alapítvány honlapján találnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik