Belföld

Magyarországon a világ legszomorúbb embere

Pedig Kövér László fogadta, tehát semmi oka a depire. Ki érti ezt?

Magyarországra érkezett Jerlan Idriszov kazah külügyminiszter, akit Kövér László fogadott a Parlamentben egy kétnapos tanácskozás és egy sajtótájékoztató erejéig. A hírügynökségi tudósítás szerint minden a legnagyobb rendben, mindkét ország jól teljesít, főleg most, hogy némi gazdasági, politikai és kulturális együttműködés is befigyel megalapozásra kerül közös történelmünk hagyományait mintegy folytatva, a dinamikus jelen égisze alatt.


Fotók: MTI / Koszticsák Szilárd

Ehhez képest nem értjük – és szégyen-gyalázat, de minket ez érdekel a leginkább -, hogy vajon mi bántja Idriszov urat. A fenti, kézfogós képen még minden nagyjából rendben van, de alant már olyan arcot vág, mint a hollywoodi filmek végén a bukott cégvezető, akinél már dörömböl a rendőrség.

Sok protokolleseményen voltunk, még több ilyen eseményről készült fotón rágtuk át magunkat, de ilyen szomorú arcot még sehol sem láttunk, főleg Kövér László társaságában, akinek védjegyszerű arcszőrzerte egyébként is garancia a diplomáciai kapcsolatok mélyítésére és az ebből fakadó vidám hangulatra. Szóval inkább nem is tippelünk, mi történhetett – tegyék meg inkább önök a kommentdobozban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik