Belföld

Könyvet írtak az ETO-sikerről

A könyvből megtudhatjuk, hogyan élte meg a csapat a pokol őrjítő, és a menny felemelő pillanatait, és mi adta az erőt a sorsdöntő mérkőzés megfordításához.

Szombat óta már kapható a BL-győztes győri kézilabdázók fantasztikus tavalyi szezonjáról szóló könyv. A kiadvánnyal a klub felejthetetlenné igyekszik tenni a csapat egyedülálló győzelmi sorozatát, amelyet kis híján megsemmisített a Valcea elleni BL-elődöntő visszavágója.

A lányok azonban kikeltek a sírból, és 10 perc alatt megfordították a meccset, óriási örömet szerezve ezzel a jelenlévő ötezer szurkolónak is. A döntő és az azt követő ünneplések pillanatai egy életen át elkísérik mindazokat, akik részesei lehettek a régóta várt győri álomnak.

Titkok, melyeket eddig nem tudhattunk

A könyvből megtudhatjuk, hogyan élte meg a csapat a pokol őrjítő, és a menny felemelő pillanatait, és mi adta az erőt a mérkőzés megfordításához. Elolvashatunk továbbá számos kulisszatitkot a felkészülésekről, az élsportolók küzdelmes mindennapjairól, és természetesen magukról a játékosokról is.

Mosogatólányból BL-győztes

Kiderül, mit érzett Görbicz Anita, amikor tavaly Podgoricában megkapta a BL-gólkirálynői címet, és mit, amikor nyakában BL-aranyéremmel ötezer szurkoló énekelte neki a születésnapi dalt. Hogyan vált a 17 évesen még tehetségtelen Heidi Löke a világ legjobb kézilabdázójává, ki volt az, akit még mosogatólánynak sem vettek fel Spanyolországban, hát lett belőle BL-győztes kézilabdázó.

Ambros Martín magába roskadt

Kovacsics Anikó elmeséli, hogyan remegett a térde, amikor először bemerészkedett a felnőttek öltözőjébe, és azt is megtudhatjuk, mi járt Ambros Martín fejében, amikor Veszprémben 12 perccel a meccs vége előtt, mínusz hatnál magába roskadva leült a kispadra.

Az ETO-szurkolók kelléktárából tehát semmiképp nem hiányozhat ez a relikvia, de ajánljuk mindenkinek, aki olvasni, tanulni szeretne összetartásról, csapatszellemről, fegyelemről, küzdésről, a sikeres karrier titkairól.

A könyvet elsőként november 16-án vásárolhatták meg a rajongók a Magvassy csarnokban található ETO-shopban. Ára 2.900,- Ft, de aznap 2.500,- forintért volt kapható. Vasárnaptól pedig elérhető lesz az Alexandra, a Libri és a Líra könyvhálózatokban, valamint a Tesco áruházakban is. Természetesen a klub lehetőséget biztosít a csapattagok aláírásainak begyűjtésére is, a dedikálások:

–        november 16-án, a BL-meccset követően a teljes csapat dedikál a Magvassy csarnokban
–        november 22-én 16 órakor a győri Látogatóközpontban Kovacsics Anikó, Katrine Lunde, Orbán Adrienn és Sirián Szederke
–        november 22-én 17 órakor a tatabányai Alexandra könyváruházban Herr Orsolya
–        november 24-én 11 órakor a debreceni Piac utcai Alexandra könyváruházban Soós Viktória és Hornyák Dór
–        november 27-én 17 órakor a hódmezővásárhelyi Alexandra könyváruházban Szepesi Ivett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik