Belföld

A csillagok semmi jót nem üzennek a baloldalnak

Az asztrológus szerint az MSZP-Együtt megállapodás korrekciója elkerülhetetlen, ez látható akkor, ha felnézünk az égre.

Bakonyi János asztrológust kérdezte a Blikk Bajnai Gordonról, Mesterházy Attiláról, a csillagokról és a baloldal jövőjéről. Rengeteg újdonságra derült fény. Kiderült, hogy a volt miniszterelnök napjegye halak (mondjuk ez annyira nem volt titok, csak meg kell nézni, hogy mikor született és elő kell venni egy horoszkópot), aszcendense pedig oroszlán. Az asztrológus szerint ez két teljesen eltérő motivációt jelölő csillagjegy, ilyenkor az egyéniség összecsiszolódása nem zökkenőmentes. Jók Bajnai megérzései, de ezt józan ésszel sokszor felülírja – olvasható ki a csillagokból.

Mesterházy Attila hangsúlyos vízöntő, ezért (?) hajlamos a társadalmat alakító elképzelések felvállalására. Ehhez az MSZP elnökénél jó szellemi tulajdonság párosul, de ezen sokat ront a sértődöttségre való hajlama.

Küldi a sugarakat
Fotó: Neményi Márton

Az asztrológus szerint Mesterházy jó szervező, ezért is sikerült átalakítani az MSZP vezetését, de a pártot csak részben sikerült megújítania. „Alaphoroszkópjában álló rossz kozmikus helyzetű 11. házas holdja mutatja, hogy gyakran rossz tanácsadókra hallgat” – ezt nem tudjuk értelmezni, várjuk kommentben a megoldást, de annyira szép mondat, hogy nem lehetett kihagyni.

Az ellenzéki megállapodásról Bakonyin keresztül azt üzenik a csillagok, hogy mivel a szerződést a déli órákban írták alá, idén október 22-én, ez az időpont bizonytalanságot és téves helyzetértékelést mutat, a későbbi módosítás elkerülhetetlen. (Ennek vajon most örül Gyurcsány Ferenc?)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik