Belföld

Kócosfogú rémségnek nevezték Selmeczit

selmeczi gabriella (selmeczi gabriella, )
selmeczi gabriella (selmeczi gabriella, )

A Fidesz szerint Selmeczi Gabriellát megsértették mint nőt, megsértették mint édesanyát és megsértették mint képviselőt, amikor Kéri László politológus az MSZP-s Szekeres Imre fórumán kócosfogú rémségnek nevezte a Fidesz szóvivőjét – derül ki az MNO híradásából.

A politológus az MSZP-s Szekeres Imre Jászapátiban megtartott lakossági fórumán beszélt az MSZP politikusának arról is, hogy a szocialisták azért vannak lendületben, mert lejtőn vannak – írja az MNO.

„Van egy baromira homogén, fegyelmezett, a belső vitáit eszméletlen módon szigetelni képes kormányzópárt, amire nincs rálátás. Mondjuk ez szerintem a hátrányuk is, mert teljesen mindegy, hogy Szijjártó beszél, vagy az a kócosfogú rémség, az a szőke csaj, mindig elfelejtem a nevét, mindegy is, mert erre a rövid időre már nem tanulom meg, hogy hívják. De borzalmasak” – mondta Kéri.

Selmeczi Gabriellát megsértették mint nőt, megsértették mint édesanyát és megsértették mint képviselőt. Ilyen a baloldal, álszent és alpári. Ráadásul mindez egy volt miniszter lakossági fórumán történt, és a volt miniszternek egyetlen szava nem volt erre az alpári stílusra, úgyhogy még egyszer mondom: ilyen a baloldal – fogalmazott Zsigó Róbert a Fidesz másik szóvivője.

A lakossági fórumon a Fidesz szerint a lakosságot is letahózta a politológus. „A magyar társadalom 90 százalékának nincs fogalma makroökonómiai összefüggésekről. Ezért, ha rohadt sokat hallja, és egységesen mondják ezek a kócosfogúak, meg ezek mind, hogy sikerült, és akkor mindenütt plakátok, kibéreltek ilyen nagy hirdetéseket, hogy siker, siker, siker. Akkor úgy van vele, hogy hát b*ssza meg, én egy ilyen tahó izé, szerencsétlen, nekem nem sikerül semmi, de az országnak biztos jó.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik