Belföld

Kiosztotta a Fidesz a kampányszerepeket

rogán antal (rogán antal)
rogán antal (rogán antal)

Rogán vezeti a kommunikációt, Lázár a kormányzati munkát jeleníti meg.

Önnek hogy tetszik a stáb?

A Fidesz elnökségében kiosztották a 2014-es országgyűlési választások kampányával kapcsolatok feladatokat – tudta meg a Magyar Nemzet.

A lap csütörtöki számában megjelent írás szerint Kósa Lajos a szervezeti struktúráért, Pokorni Zoltán az önkormányzatokkal történő kapcsolattartásért, Rogán Antal pedig a kommunikációért felel majd a kampányban.

Pelczné Gál Ildikó az európai ügyeket képviseli a választási felkészülés során, illetve részt vesz a májusban esedékes európai parlamenti választások előkészítésében, Lázár János feladata a kormányzati munka kampányban történő megjelenítése lesz – számol be a Magyar Nemzet.

Az országos választmány elnökeként Kövér László vezeti azt a testületet, amely a legfontosabb politikai és személyzeti döntéseket hozza meg – írja a Magyar Nemzet csütörtöki számában.

Rogán egyszer már felsült

2002-ben Rogán Antal felelt a kampányért, ám az irányításával kialakított stratégia túl lagymatagra sikeredett, az első fordulóban meglepetésre az MSZP diadalmaskodott. Ekkor maga Orbán vette át az irányítást, és az olyan – akkor nagyon meredeknek számító – beszédekkel (és mozgósítással), mint a hírhedt TF-es beszéd, majdnem megfordította a végeredményt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik