Belföld

Kiderült, miért került Orbán egy társkereső plakátjára

„Házas, de ennél érzékibb és diszkrétebb csókra vágyik?” – áll azon a hirdetésen, amelyik a miniszterelnök kézcsókjával reklámozza társkereső oldalát. A cégvezető szerint Orbánt a személyisége miatt választott reklámarcnak.

Ahogy már beszámoltunk róla, tudtán kívül hirdet online társkeresőt a magyar miniszterelnök. Nem ő az első politikus, aki ilyen helyzetbe került, Robert Fico is járt már hasonló cipőben – ugyanennek a cégnek a jóvoltából.

A hvg.hu megkereste a szóban forgó társkereső alapítóját, a norvég Sigurd Vedal-t. A cégvezető elmondta: azért esett a választásuk Orbán Viktorra, mert „egy nagyon családközpontú személyiség és, habár sokan szeretik és nagyon népszerű, mégis hűséges maradt hőn szeretett feleségéhez.” Majd hozzátette, véleménye szerint nem minden politikus képes erre, ezzel a hirdetéssel pedig arra szerették volna felhívni a figyelmet, „hogy még a miniszterelnök értékeit vallók is vágyhatnak egy viszony kialakítására, és ennek a legbiztonságosabb helyet Magyarországon a mi cégünk garantálhatja” – tette hozzá a társkereső alapítója.

Arra a kérdésre, hogy tájékoztatták-e erről a miniszterelnököt, a norvég üzletember elmondta: „Orbán Viktortól nem kaptunk még visszajelzést az óriásplakáttal kapcsolatban. Reménykedünk benne, hogy értékelni fogja a viccet a magyar online és offline közvéleményhez hasonlóan.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik