Belföld

A közösség döntheti el, ki nyerje az építési pályázatot

A lájkokon múlik, hogy melyik építési projekt megvalósítását támogatja a Duna-Dráva Cement Kft.

50 éve annak, hogy 1963-ban Vácott, a mészkőben gazdag Naszály-hegy tövében létrejött a Duna-Dráva Cement Kft. elődje, a Dunai Cement és Mészművek. A jeles évforduló alkalmából 1 millió forint értékű DDC terméket és/vagy szolgáltatást ajánl fel a vállalat egy olyan építés megvalósításához, amely Vácott, vagy annak vonzáskörzetében (Keszeg, Kismaros, Kisoroszi, Kosd, Nagymaros, Szendehely, Szokolya, Sződliget, Sződ, Verőce) létesül.

A pályázók november 8-án 12 óráig nyújthatták be a pályázataikat.

A pályázók, akikre szavazni lehet egy like-kal:

  • Váci Radnóti Miklós Általános Iskola
  • Váci Petőfi Sándor Általános Iskola
  • Váci Földváry Károly Általános Iskola
  • Deákvári Óvoda és Bölcsőde
  • Váci Kajak-Kenu Baráti Kör
  • Rákóczi úti Evangélikus Óvoda

Innentől azonban a közösségre bízzák a döntést, hogy melyik projekt valósuljon meg. A webes közösség szavazatai döntik el, hogy melyik pályázat lesz a győztes, úgy, hogy a beküldött építési elképzeléseket, ötleteket a facebook látogatói 2013. november 11. és november 29. között like-olhatják, és az az építő kezdeményezés, amelyik a szavazás időtartama alatt a legtöbb voksot gyűjti, megkapja a DDC által felajánlott 1 millió forintos terméket és/vagy szolgáltatást.

A szavazás lezárását követően a Duna-Dráva Cement Kft. támogatási szerződést köt a pályázat nyertesével, amely alapján legkorábban 2014 januárjától kezdi meg az építés-támogatás folyósítását. A pályázat nyertesének legkésőbb 2014. november 30-ig a pályázat megvalósítását be kell fejeznie.

Szavazni ezen az oldalon lehet, a megfelelő oldalak lájkolásával. www.facebook.com/dunadravacement

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik