Belföld

Orbán esernyője beindította a fantáziát

A miniszterelnök a minap stratégiai megállapodást írt alá egy mobilcéggel, esett az eső. Ez utóbbi körülmény pedig több netes rajzoló képzeletét megmozgatta.

Az ősz és az esős idő beköszöntével előkerültek azok a hatalmas fekete esernyők, amiket az jellemez leginkább, hogy többen is elférnének alatta, mégis egyedül használják, valamint a kísérő személyzetnek nem jár ilyen esernyő, erről árulkodik az eredeti fotó is. Mary Poppins óta esernyővel ennyit még nem foglalkozott senki, ezt garantáljuk.

Az eredeti kép. Forrás: Facebook

Sailor Ripley volt a legaktívabb az esernyős tematikában, először a belga szürrealista festőművész, René Magritte festményének kalapos úriemberét cserélte le a miniszterelnökre a tumblr-ön.

Balra a mém, jobbra az eredeti festmény. Fotó: Tumblr

Ha a semmiből érkezve, váratlanul csap le ránk egy nagy vihar a városban, akkor bármelyik aluljáróban lehet találni olyan árusokat, akik szivárványszínű darabokkal mentenek meg minket az elázástól, a miniszterelnöknek is jutott egy ilyen.

Fotó: Tumblr

Gryllus Vilmos nagysikerű gyerekdala, az Égbőlpottyant mesék sem úszta meg Orbán nélkül. „Tágas égen andalog, Tán te vagy, vagy én vagyok …vagy a Kovács Pisti?!” Vagy Orbán Viktor.

Tágas égen andalog. Fotó: Tumblr

Szarvas pedig egy japán animációs film, a Totoro egyik híres jelenetét gondolta tovább. Eső, buszmegálló, esernyő. Csak épp a filmbeli kislány a miniszterelnökre lett cserélve.

Fotó: Tumblr

Ezek után mi csak egyetlen videót szeretnénk iderakni. 1952. Ének az esőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik