Belföld

Meghalt a vak komondor

Hiába hozta nyilvánosságra az ügyészség Balogh József vallomását, amely szerint a korlátba verte felesége fejét, a kizárt fideszes képviselő ragaszkodik ahhoz a verzióhoz, amely Terikével együtt a vak komondoron estek keresztül. A kutya egyébként azóta már elpusztult – derül ki az Index riportjából.

Az Index riporterei egész nap keresték Balogh Józsefet, és már indultak volna haza Fülöpházáról, amikor a Fideszből kizárt képviselő fia beengedte őket a tanyájukra. Balogh elsőként a legfrissebb hírre reagált, szerinte a Fideszből való kizárása politikai kommunikáció, és szinte rá volt kényszerítve a pártja a döntésre. Őt csak felhasználtak a Fidesz ellen. Ezért is lépett ki a frakcióból korábban, hogy ne ártson a pártnak. Szerinte egyébként ezen döntése az alapszabály értelmében egyben azt is jelentette, hogy a pártból is kilép.

Korábban a Hír24 riportere is járt Fülöpházán

Balogh úgy véli, az ő családi vitáik esetében „szó sincs arról a horrorról, ami a hírekben áll!”, amihez felesége, Terike helyeselt. Az ügyészség által kiteregetett vallomása kapcsán azt állítja, hogy valami kavarodás lehetett. Mert az ő vallomásában ilyenek nem szerepelnek. De az ügyvéde azt javasolta, erről ne beszéljen. Mindemellett szerinte nem helyes, amikor egy házaspár összeveszik, nagyon sajnálatos dolog ez. „De néha előfordul, hogy az emberek kihozzák egymást a sodrukból.” – mondta az Indexnek.

Az estére visszaemlékezve Balogh ragaszkodik eredeti verziójához. Mint meséli lefeküdt, de nem sikerült elaludni. Aztán kiment, azt hittem, épp indul Terike, mondta neki, hogy pálinkáztak, ne vezessen. Elkezdte behozni Terikét. „A komondor nem tudta, mit csinálunk, hogy ez most játék vagy nem. Így odaugrált, mi meg megbotlottunk és elestünk. Én is csúnyán beütöttem a könyököm. És közben lehet, hogy megütöttem a Terikét, de csak véletlenül.” – állítja a politikus. A történet egyetlen szemtanúja tehát a híres vak komondor volt, de az állat azóta már elpusztult.

Amikor az Index riportere arról kérdezte Baloghot és feleségét, hogy csak egy ilyen eset volt-e, a komondoros, vagy már máskor is előfordult, Terike válaszolt: nem. És hozzátette, hogy milyen rosszindulatú a sajtó. Amiért ő semmilyen segítséget még nem kapott. És amiért mindenki csak azon dolgozik, hogy egy jól működő kapcsolatot tegyen tönkre. Ekkor Balogh is arról kezdett el beszélni, hogy igen kár lenne egy jól működő élettársi kapcsolatot szétverni, márpedig a sajtó szerinte ezt akarja. Olyanok, akik nem látnak bele, csak ártani akarnak, vagy politikai céljaikra szeretnék felhasználni az ügyet.

Tippek Balogh Józsefnek

avagy mire képesek az ebek – adunk Balogh képviselőnek még pár ötletet. (Azon túl, hogy lemondhatna)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik