Belföld

Kíra, Vásárhely második legszebb kutyája

Dexter, a nyúl és Nina mögött, harmadik helyen végzett házikedvenc játékunkban a hathónapos golden retriver kislány, Kíra.

Kíra nagyon sokáig második, sőt favorit is volt játékunkban, majd végül 717 szavazattal a harmadik helyet és ezzel együtt a Pumukli ajándékcsomagját, valamint vásárlási utalványait nyerte, úgy is mint a térség második legszebb kutyája.

A gazdi, Kádár Gábor ezt írta Kíráról: “Hosszas tervezés, keresgélés előzte meg, hogy a család tagja legyen. Szerettünk volna egy olyan kutyát, ami szép, barátságos, és könnyen tanítható. Kíra remek választásnak bizonyult, 8 hetes kora óta a család tagja. Minden állatot,és minden embert barátjának tekint. Mindenben csak a játékot, a játszótársat látja. Kertes házban élünk,elég nagy udvar az ő birodalma. Néha betér 1-1 süni,vagy éhes cica lakomázni a megmaradt vacsorájából. Kíváncsian figyeli, farok csóválva próbál közeledni a jött-ment idegenekhez, aminek nem mindig barátságos a viszonzása.


Neki minden játék, ami belefér a szájába,vagy zörög, csörög, csipog, gurul, pattog, vagy éppen csak elé kerül. Szívesen rendezgeti a kertet, leszedi a virágokat, metszi a fákat, vagy éppen gödröt ás. Nagyon könnyen tanul. A labdát az első eldobás óta visszahozza. Az ül, fekszik vezényszavakat is csak párszor kellett megmutatni, és máris örömmel végrehajtotta. Nem szalad ki az utcára, nem jön be a lakásba, türelmesen megvárja míg enni kap, és kirobbanó örömmel fogadja ha bármelyik családtag haza érkezik. Hát ő lenne Kíra: a mindig vidám, végtelenül hálás, mindenkivel kedves Golden kislány.”


Ajánlott videó

Olvasói sztorik