Belföld

Lemondásra szólították fel a komondoros Baloghot

balogh józsef (balogh józsef)
balogh józsef (balogh józsef)

Szabó Tímea, a PM politikusa odament a képviselőhöz, hogy lemondásra szólítsa fel. Szabó szerint Balogh József rövid úton zárta le a beszélgetést.

Amint arról mi is beszámoltunk, Balogh “vakkomondor” József már nem tagadja, hogy összeverte élettársát, Terikét, a képviselő ma a szándékosságra is kiterjedő, teljes körű beismerő vallomást tett.

Az ügyészség a részletekkel kapcsolatban azt közölte, a képviselő ittas volt és minden előzmény nélkül esett neki élettársának, nem is akárhogy. “Először négy-öt alkalommal, a közepest meghaladó erővel, ököllel a sértett arcába ütött, majd a hajánál fogva megragadta, és egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét.”

Szabó Tímea, a PM képviselője már reggel beharangozta, hogy odamegy Balogh Józsefhez, hogy lemondásra szólítsa fel, mert “az ilyen embernek börtönben, és nem a parlamentben van a helye”. Szabó Tímea később a Facebookon azt közölte, valóban odament a képviselőhöz, és felszólította, hogy adja vissza a mandátumát, mivel nem méltó arra, hogy itt üljön. Szabó szerint Balogh erre csak annyit válaszolt, hogy: “Azt majd én eldöntöm. Nem látja, hogy dolgozom? Nem érek rá beszélgetni.”

“Hát én beszélgetni nem akartam vele, viszont egy légtérben sem szeretnék tartózkodni a nőverő politikussal” – reagált erre a PM társelnöke, aki reméli, hogy képviselőtársai is csatlakoznak az Együtt-PM-hez, és lemondásra szólítják fel Baloghot.

Pár hónappal ezelőtt egyébként leutaztunk a komondor hazájába, Fülöpházára. Videó is született, íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik