Belföld

Alma és Janika

A gyerekek kedvenc együttese, és egy nagyszerű vígjáték is látható lesz november elején a BFMK-ban.

Békeffi István és Stella Adorján három felvonásos vígjátéka a klasszikus, régi vígjátékokat idézi. Belőle film is készült 1949-ben többek között Turay Ida főszereplésével.

Az eredeti történet szerint Budapest legismertebb primadonnáját férje csúnyán faképnél hagyta, Amerikába utazott rendezni. Az új igazgató egy gyermekszerepre kéri fel a színésznőt, amikor betoppan a rég látott férj, aki saját fiának hiszi a nőt.

A szereposztás is fergeteges lesz, láthatjuk Bodrogi Gyulát, Voith Ágit, Bíró Krisztát, november 6-án 19 órai kezdettel a Bessenyeiben.

November 10-én a gyerekek, de sok felnőtt kedvence az Alma együttes ad koncertet a művelődési központban. Az 1996-ban alakult zenekart minden korosztály ismeri, számtalan cd, dvd kiadás tulajdonosai.

2012-ben a Nők lapjától is felkérést kapnak egy exkluzív válogatás elkészítésére. A lemez a 17. lapszámban jelent meg ALMA-MINTA címmel és 5 Alma dalos válogatást tartalmaz. A zenei anyag másik részét az együttes régi barátja, a MintaPinty zenekar vidám dalai adták. A válogatást 15.000 példányban adták ki.

Egy daluk, amit mindenki ismer, az egyik legtöbbet nézett magyar videó a youtube-on.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik