Belföld

Prímák a Duna mentén

demján-sándor (demján sándor, )
demján-sándor (demján sándor, )

Átadták Komárom-Esztergom megye kulturális, sport-, és szellemi élete kimagasló személyiségeinek a Megyei Príma Díjakat.

Mellettük elismerték az élenjáró vállalkozókat is a tatabányai Jászai Mari Színházban, ahol a gálán Demján Sándor, a Vállalkozók Szövetségének elnöke is részt vett. A megye sport-, szellemi és kulturális életének kimagasló személyiségei közül az idén is tízet jelöltek a Megyei Príma Díjra. A Vállalkozók Országos Szövetsége megyei szervezetének kuratóriuma a jelölések alapján választotta ki azokat, akik közül a támogatók szavazatai alapján hárman vehették át a Megyei Príma Díjat. A Príma Díj egy-egymillió forint pénzjutalommal jár, a közönségdíjas 500 ezer forint jutalomban részesült.

A Jászai Mari Színházban megrendezett díjátadó gálán Príma Díjat vehetett át a Magyar Képzőművészet kategóriában Muzsnay Ákos, grafikusművész; a Magyar Népművészet és Közművelődés kategóriában a Víz, zene, Virág Fesztivál Egyesületet, valamint elnöke Essősy András; a Magyar Sport kategóriában pedig a Grundfos Tatabánya Kézilabda Klub, és annak sportvezetője, Marosi László. A közönségdíjat elsöprő arányú győzelemmel Szabó Szonja képzőművész kapta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik