Belföld

Deutsch újra elővette balos humorát

„El a kezekkel hát az igazmondó, talpig becsületes és zseniális stratéga, taktikai szakember valamint szervező hírében álló Mesterházy Attilától!” – írta a Facebookon a Fideszes EP-képviselő.

Ahogy már korábban írtunk róla, az MSZP kommunikációs igazgatója adta a bajai videót a hvg.hu-nak. Az elkészült anyagot Gavra Gábor, az akkori főszerkesztő egy másik újságíróval együtt vették át az MSZP-székházban – mondták az M1 híradójában.

Mesterházy Attila MSZP-elnök korábban többször is kijelentette, hogy a párt egyetlen politikusának sincs köze a videó-ügyhöz, Deutsch Tamás azonban ezt másképp látja, mindezt a szarkazmus nyelvén osztotta meg újabban.

„Egyszer és mindenkorra szeretném világossá tenni, mindaz, hogy az MSZP sporttagozatának az alelnöke rendelte meg a gyalázatos bajai botrányvideót, hogy az elkészült videót az MSZP székházában vették át, hogy az átvett videót – annak nyilvánosságra hozatala előtt – alaposan megnézte maga az MSZP elnöke és legkevesebb egy MSZP-s országgyűlési képviselő, valamint, hogy a cuccot az MSZP országgyűlési képviselőcsoportjának sajtófőnöke az MSZP székházában személyesen adta át a hvg.hu főszerkesztőjének egyértelműen bizonyítja, hogy nincs, nem is volt és fogalmi képtelenség, hogy a későbbiekben is bármi közé legyen a bajai videó-gate-hez az MSZP-nek. El a kezekkel hát az igazmondó, talpig becsületes és zseniális stratéga, taktikai szakember valamint szervező hírében álló Mesterházy Attilától!”írja a Facebookon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik