Belföld

Schmuck koncerttel enyhítené a halál fájdalmát

Schmuck Andor (Schmuck Andor)
Schmuck Andor (Schmuck Andor)

A Tisztelet Társasága szerint a szeretet, a tisztelet és az együttérzés dallamai segíthetnek, ezért ingyenes koncertet szerveznek Roby Lakatossal.

A Tisztelet Társasága már hagyományosan várja és hívja azokat, akiknek segítséget jelenthet ezekben a napokban, ha nem egyedül van elhunyt szerettei emlékeivel – írja a Schmuck Andor, a szervezet ügyvivője közleményében.

Szerinte ezekben a napokban a fájdalmat felváltó szomorúság lesz úrra rajtunk. Erre gyógyírt csak szeretteink kedvessége kellemes felidézése lehet. Mint írja arra gondoltak „Roby Lakatos világhírű hegedűművésszel, hogy bízva a zene, gyógyító erejében, több koncertet adnak november első napjaiban a szeretet, a tisztelet és az együttérzés dallamait felhasználva.”

Fotó: MTI/Földi Imre

A világhírű hegedűvirtuóz Roby Lakatos ismét haza látogat és ezúttal is egy új felállásban szerepel. A Modern Art Orchestra és Roby Lakatos koncertje igazi zenei ínyencségnek ígérkezik.

Roby Lakatost Jehudi Menuhin fedezte fel és vette pártfogásba, azóta pedig a világ szinte minden országában koncertezett; olyan művészekkel dolgozott együtt, mint Giora Feidman, Herbie Hancock, Vadim Repin vagy Randy Brecker. Különleges hangulatú zenéje a magyar cigányzene, a klasszikus és a jazz muzsika stílusjegyeit, műfaji elemeit felhasználva születik meg. Ehhez társul kivételes előadói képessége, amely felejthetetlenné teszi előadásait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik