Belföld

Kampánykisokost készített a jelöltjeinek az Együtt-PM

együtt 2014 (együtt 2014, )
együtt 2014 (együtt 2014, )

Bajnai Gordon pártja kampányüzemmódba kapcsolt, belső felhasználásra szánt kiskönyvben írják le részletesen, hogyan kell majd meggyőzni a választókat vagy fórumot tartani.

Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, az MSZP és az Együtt-PM aláírta a közös választási megállapodásukat, nem sokkal utána pedig Bajnai Gordon volt miniszterelnök pártja máris elkezdte felkészíteni jelöltjeit a 2014-es választásra.

A Népszabadsághoz is eljutott dosszié bevezetőjében Bajnai Gordon azt írja, hogy ugyan pénzben és hatalomban nem tudják felvenni a versenyt Orbán Viktorral és a Fidesszel, így mindenkinek házról házra típusú kampányt javasol a társelnök, próbáljanak meg minél több embert felkeresni és személyesen meggyőzni őket. „Csakis úgy győzhetünk, ha nemcsak az elszántságunk és igazunkba vetett hitünk megingathatatlan, de jobban szervezettebbek és dolgosabbak, szorgalmasabbak is vagyunk” – írja Bajnai.

Fotó: Kummer János

A kampánydossziéban nagy hangsúlyt fektetnek a készítők arra, hogy pontosan leírják, hogyan érdemes önkénteseket toborozni, hogyan támogassák az Együtt-esek az MSZP jelöltjét is, valamint miként kell jogszerűen megszervezni egy kampányfórumot. Külön foglalkoznak azzal is a pártnál, hogy a jelöltek mindig hívják vissza az őket megkereső újságírókat, hozzanak létre saját oldalt a közösségi portálokon, valamint nyilvános beszédeiket mindig egyeztessék a központtal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik