Belföld

Flóra nem akar Semjén Zsolttal nyaralni

Egyszerű sajtóközleménynek indult az egész, arról, hogy a KDNP elnöke a közös nyaralás fontosságára hívja fel a figyelmet. De az időzítés nem lett a legszerencsésebb.

A Kereszténydemokrata Néppárt honlapján található közleményben Semjén arról beszél, hogy több generáció közös nyaralása megőrzi a családi harmóniát. Majd kitért arra is a párt első embere, miszerint „az idősebb generációknak a jó életérzéshez elsősorban a családi együttlét, az egészség és az élményeket adó utazások szükségesek, ezért is fontos a közös nyaralás.”

És a mellékelt kép is zseniális. Fotó: Facebook

Az időzítés azonban több okból kifolyólag sem volt szerencsés. Egyrészt egy nemrég nyilvánosságra került felmérés szerint a magyar társadalom ma szegényebb, mint a rendszerváltás idején volt, hazánk Európa legszegényebbjei között szerepel. Így nem csak a három generáció közös nyaralása tűnik elérhetetlennek, de az is, hogy a szülők a gyermekeikkel el tudjanak menni vakációra.

Másrészt az egyik mostani videóban, amit a rendőrség készített oktatófilm gyanánt és az egész internet röhög rajta, szintén szóba kerül a nyaralás, közel sem pozitív kicsengéssel. A PC Vész nevű alkotásban a rendőrök a kétes eredetű netes hirdetések veszélyeire próbálják felhívni a figyelmet. A két főszereplő, Flóra és Ági arról beszélgetnek, hogy Ágit a szülei a horvát tengerpartra viszik nyaralni, míg szegény Flóra szülei ennyire nem tehetősek, nem mennek a családdal nyaralni.

 

„Megőrültél, Ági? Már 17 vagyok, tudod, milyen csórók? Jó lenne egy kis kiegészítés a nyamvadt kis zsebpénzemhez és a haverokkal lemennénk a Balcsihoz” – meséli Flóra a videó legeljén, érdemes megnézni.

Vagyis Flóra a legkevésbé sem hallgat a KDNP-re, nem akar sem a szüleivel, sem pedig Semjén Zsolttal nyaralni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik