Belföld

Megvan a PM esztergomi jelöltje

A városban Szilágyi László országgyűlési képviselőt indítja a jövő évi parlamenti választáson a Párbeszéd Magyarországért (PM).

 

 

A párt hétvégi taggyűlése jóváhagyta parlamentiképviselő-jelöltjeit abban a 11 választókerületben, ahol az Együtt-PM szövetség és az MSZP megállapodása alapján a PM állít közös ellenzéki jelöltet. A párt az MTI-hez eljuttatott közleményében tudatta azt is, hogy a szombati taggyűlésen elfogadták az Együtt-PM közös országgyűlési, valamint európai parlamenti (EP) listájára – amelyeket később fogadnak majd el – delegálandó PM-esek sorrendjét is.

Vidéki jelöltek

A vidéki körzetek közül Esztergomban Szilágyi László országgyűlési képviselőt, Mosonmagyaróváron Lehóczki Attilát, Vecsésen Szabó Rebeka országgyűlési képviselőt, Dabason Bakó Krisztina elnökségi tagot, Kaposváron Huszka Imre újságíró-tanárt, Dombóváron Tigelmann Péter vállalkozót, Balatonfüreden pedig Scheiring Gábor parlamenti képviselőt indítják.

Országos lista

Az Együtt-PM közös országgyűlési listájára a Párbeszéd Magyarországért a Szabó Tímea, Karácsony Gergely, Scheiring Gábor, Dorosz Dávid, Erőss Gábor, Szabó Zsolt, Szabó Rebeka, Bakó Kriszta, Szilágyi László és Tordai Bence sorrendben delegálja első tíz politikusát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik