Belföld

Licitáljon egy Vidi-mezre, és vegyünk együtt defibrillátort!

Vidimez_polgárdiba (Vidimez)
Vidimez_polgárdiba (Vidimez)

Nemes cél mellé állt szerkesztőségünk.

A Polgárdi Városi Sport Egyesület és a Fehévár24 közös jótékonysági akicójában, defibrillátort szeretnénk vásárolni a sportegyesületnek, ahol hetente több száz gyerek és persze felnőtt is sportol.

Megkeresésünkre a Videoton FC is azonnal a kezdeményezés mellé állt. Felajánlott egy, a játékosok által alá írt mezt, melyet most elárverezünk, és a befolyt összegből kívánjuk a defibrillátor vásárlást támogatni.

Kiss Szilvia a sportegyesület aktivistája nem csak hozzánk fordult segítségért, nemrégiben tartottak egy jótékonysági estet, ahol Fekete Pákó is csatlakozott az akcióhoz.: ő egy általa készített festményt ajánlott fel, melyet szintén elárverezünk.

A licitálás rendje:

Az aukcióban minden 18. életvévét betöltött természetes személy vagy bármilyen jogi személy részt vehet. Az aukció nyilvános.  A liciteket a cikk alján található hozzászólások dobozban várjuk megjelölve azt, hogy mire szeretne licitálni és mennyi az ajánlata. Az ajánlat csak valódi névvel és hiteles elérhetőséggel érvényes. Ha valaki nem szeretné nyilvánosságra hozni kilétét, licitálhat e-mailban is a licit@kemh. hu e-mail címen is. ilyenkor munkatársaink írják be az aktuális ajánlatot.  Céges ajánlat tétel esetén kapcsolat tartó megjelölését is kérjük.

A Videoton mez kikáltási ára : 20 000 (húszezer) Ft

Fekete Pákó festményének kikiáltási ára 50 000 (ötvenezer) Ft

A licitlépcső: 1000 Ft

Az aukció 2013 november 1-én 23:59-ig tart

Az aukció lezárása után az kapja meg a mezt, illetve a festményt, aki a legmagasabb ajánlatot tette.

Kérjük olvasóinkat, csak akkor vegyenek részt az aukcióban, ha valós licitet tudnak tenni!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik