Belföld

Munka közben bukott le a 40 éves prosti

A kéjelgőt és alkalmi partnerét az 1-es főúton kapták el a rendőrök.

A győri rendőrök október 23-án délelőtt, az 1. számú főúton tiltott prostitúció miatt vették őrizetbe a 40 éves szolnoki nőt.

A szolnoki nő háromezer forintban egyezett meg újdonsült partnerével, szexuális szolgálatainak fejében. Az üzlet lebonyolításához beszállt partnere személygépkocsijába, mikor a rendőrök tetten érték őket.

A kéjelgő nőt a Győri Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szabálysértési őrizetbe vette és gyorsított eljárásban kezdeményezi bíróság elé állítását.

Fogyatkoznak a kéjelgők Győrben

Prostitúció miatt tizenegy nőt vett őrizetbe a rendőrség Győr-Moson-Sopron megyében a nyári hónapokban. Mindannyiukat gyorsított eljárásban állították bíróság elé. A folyamatos rendőri jelenlét miatt csökkent a prostitúció a megyében – nyilatkozta augusztusban a sajtóreferens. A bíróság ezeket az eseteket elzárással bünteti, illetve közérdekű munkát, pénzbírságot szab ki az elkövetőkre. Részletek itt olvashatók!

Rendőrnek kínálta a testét

Legutób arról írtunk, hogy a mosonmagyaróvári kapitányság egyik járőre június 20-án jelentette, hogy Halásziban két fiatal nő bájait árulja. A helyszínre érkező civil ruhás rendőrnek a 19 éves nyíregyházi lány ötezer forintért ajánlotta fel magát.

A 24 éves budapesti nőt tetten érték, mikor férfipartnerével ment az erdőbe. A kéjelgőket a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és gyorsított eljárásban bíróság elé állította. A szexuális ajánlatot elfogadó férfit a rendőrök tízezer forintra büntették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik