Belföld

„Kiváló Egyetem”-díjat kapott a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ

Új klinikai tömb Szegeden (Új klinikai tömb Szegeden)
Új klinikai tömb Szegeden (Új klinikai tömb Szegeden)

Október 18-án Budapesten tartották meg a Figyelő című, nagy tekintélyű közgazdasági hetilap szervezésében a XXVII. Medicina Konferenciát, melyen elismerésben részesítették a szegedi egészségügyi intézményt.

Az első alkalommal megjelenő Figyelő Medicina TOP200 évkönyv által kiírt pályázat átfogó szempontrendszere alapján szakmai zsűri értékelte pontozással kórház, városi kórház és egyetem kategóriában az egészségügyi szolgáltatókat, többek között kórházi ágyak száma, emelt szintű hotelszolgáltatás elérhetősége, a kórház minőségbiztosítási rendszere, az ellátó orvosok szakképesítése és minősítése, diplomával rendelkező szakdolgozók száma, stb. tekintetében. Az SZTE Klinikai Központja az összehasonlításban minden területen kiemelkedő eredményt ért el.

A nagy szakmai elismerést jelentő díjat Hajnal Ferenc, a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központjának általános elnökhelyettese vette át Kovács Árpádtól, a Magyar Közgazdasági Társaság, valamint a Medicina TOP200 zsűri elnökétől és Nógrádi Tóth Erzsébettől, a Medicina TOP200 alapító főszerkesztőjétől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik