Belföld

Terrorizálták Győrt a trafikrablók

Bottal vertek meg egy gyalogost, benzinkutat fosztottak ki, háromszor törtek be ugyanabba a dohányboltba.

Győri Rendőrkapitányság október 21-én elfogta azt a két győri férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók, hogy október 13-án éjfél körül a győri Budai út egyik benzinkútjának shopjában a pénztárost késsel megfenyegették és a bevétel átadására kényszerítették.

Késsel fenyegetőztek, loptak, verekedtek

A nyomozás eddigi adatai szerint a két 29 éves férfi más erőszakos, garázda bűncselekmény és lopás elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható. Az elmúlt napokban egy sporttelep biztonsági őrétől követeltek pénzt, de a sértett határozott fellépésével támadóit menekülésre késztette.

Gyalogosra támadtak

Egy utcán haladó férfit bottal ütlegeltek és erőszakkal elvették a hátizsákját. A gyanúsítottak három alkalommal törtek be egy győri dohányboltba, ahonnan cigarettát tulajdonítottak el. A házkutatás során a rablás elkövetésekor viselt ruházatot, a betöréshez használt eszközöket és cigarettát foglaltak le a nyomozók.

A Győri Rendőrkapitányság B. Péter győrszemerei és Z. Krisztián győri lakosokat rablás bűntett, rablás bűntett kísérlete és folytatólagos elkövetett betöréses lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik