Belföld

Ausztriába csempészték a lopott bicikliket

A hegyeshalmi vasútállomásról lopták el a kerékpárokat a tolvajok.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére 2013. október 21-én kora délután arról, hogy a hegyeshalmi vasútállomáson kerékpárlopás történt.

A rendelkezésre álló adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható három férfi a vasútállomás kerékpártárolójából egy női és egy férfi Mountain Biket tulajdonított el, melyekkel a Bruckba tartó nemzetközi gyorsvonatra szálltak fel. A járőrök a szerelvényen igazoltatás alá vonták a 47 éves békéscsabai R. Bélát, a 37 éves dombóvári T. Jánost és 59 éves társukat, a soproni S. Józsefet.

Egyikük kabátjának zsebéből a kerékpárzár elvágásához használt csípőfogó is előkerült. A rendőrök a tolvaj trió mellett, a vonaton letámasztva megtalálták a lopott kétkerekűeket.

Az intézkedés során azt is megállapították, hogy R. Bélát a Békéscsabai Rendőrkapitányság elfogatóparanccsal körözi. A három férfit előállították, ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság. R. Bélát a rendőrség őrizetbe vette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik