Belföld

Vona Gábor robbantotta a cukiságbombát

Egy politikus macskával, mindez megosztva bármelyik közösségi oldalon: garantált siker. Ez alól már a Jobbik elnöke sem kivétel.

Orbán Viktor is posztolt már macskát, de ez semmi ahhoz képest, amit Vona Gábor osztott meg rajongóival. Mert Vona egyrészt egy egész albumot tett közzé „Macskát találtam az ajtó előtt” címmel, másrészt egy aranyos történetet is kanyarított a képek mellé az eltévedt cicáról.

„Már előre látom, mennyi élcelődést kapok ezért a bejegyzésért. Egyesek állatos kampányfogásnak, mások megrendezett PR-akciónak fogják tartani, pedig az az igazság, hogy az eset valóban megtörtént” – kezdte Vona, aki láthatóan tisztában van a macska világhálón betöltött szerepével.

Ide kattintva megnézhető a többi macskás kép is. Fotó: Facebook

„Ahogy kinyitottam az ajtót, ott állt előtte egy cica, aki keservesen nyávogott és a félelemtől remegett a lépcsőházban. Gyorsan adtam neki egy kis tejet. Végül a szomszédokkal való egyeztetés után rájöttünk, hogy valószínűleg egy idős hölgyé a macska, aki a szomszéd házban lakik. A cica valahogy belógott a mi lépcsőházunkba, és aztán nem jutott ki onnan. A lifttel levittem a földszintre és kicsalogattam a kertbe, ahonnan már gyorsan átlógott a másik házhoz, és láthatóan megnyugodott. Na, ennyi történt” – mesélte a pártelnök a Facebookon.

Ezek után kíváncsian várjuk, ki lesz a következő macskás politikus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik