Belföld

Szokatlan időjárásunk lesz jövő héten

időjárás (időjárás, ősz)
időjárás (időjárás, ősz)

Napsütéses hétvégénk lesz több-kevesebb felhővel, utána kedden akár 25 fokot is mérhetünk majd.

Kapcsolódó cikkek

Szombaton már több lesz a napsütés, nyugaton több, keleten kevesebb felhővel, de csapadék sehol sem várható. A délkeletire forduló szél északnyugaton megélénkülhet. Napközben 12-17 fok várható, északkeleten lesz hidegebb, délnyugaton a melegebb idő. Késő este 6 és 12 fok között lesz a hőmérséklet.

Vasárnap is a napsütésé lesz a főszerep, csak időnként takarhatják felhők a Napot. Hajnalra nyugaton párássá válhat a levegő, helyenként köd is kialakulhat. Melegebb napra van kilátás, délnyugaton akár 20 fok is lehet. A talajmenti fagy miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat sárga figyelmeztetést adott ki vasárnapra az észak-keleti megyékre.

Hétfőn valamivel több felhő lehet az égen, bár csapadék nem várható. A hűvös hajnalt követően délutánra a déli területeken akár 20-23 fok közé melegedhet a levegő, máshol ennél néhány fokkal hidegebb lehet.

Kedden helyenként kisebb eső, zápor is kialakulhat. Hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek, délután 15-25 fok várható. Az ilyenkor megszokottnál jóval melegebb időben lesz részünk október közepén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik