Belföld

Vénasszonyoké lesz a hétvége

Pénteken már kisüt a nap, a hétvégén nem várható csapadék, 18-22 fok lesz.

Pénteken eleinte több helyen lesz erősen felhős az ég, majd csökken a felhőzet, és felhőátvonulások várhatók többórás napsütéssel. Elszórtan valószínű záporeső, a nap második felében a keleti megyékben van nagyobb esélye a csapadéknak – írja a met.hu. Az északnyugati szél napközben megerősödik, a középső és északnyugati országrészben olykor viharos széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet délután 14 és 19, késő este 6 és 11 fok között alakul.

Szombaton derült, napos és a reggeli órákban ködös, majd felhős területek egyaránt lehetnek, utóbbi elsősorban nyugaton valószínű. Csapadék nem lesz, a délkeletire, keletire forduló szél északnyugaton megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul.

A vasárnap ugyancsak napsütéssel és reggeli ködfoltokkal kezdődik. Csapadék nem lesz, a déli, délnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik