Belföld

Új információs táblarendszer Szeged belvárosában

24.hu
24.hu

2013. 10. 17. 14:08

A Szegedi Városkép Kft. a műemléki környezetbe illeszkedő információs táblarendszert telepített Szeged belvárosában.

A műemléki környezetbe illeszkedő, rusztikus megjelenésű táblarendszer mindazon egyéni és társas vállalkozások számára előnyös lehet, akik közterületeken kívánnak hirdetni, tájékoztatni – mondta Licsicsányi Ilona, a Szegedi Városkép Kft. ügyvezető igazgatója.

Az első ütemben telepített 19 db berendezés egyrészt több helyszínen, egymásra épülve alkalmas iránymegjelölésre, másrészt az egyes cégek tevékenységeinek reklámozására és a városban zajló kulturális események ideiglenes megjelenítésére.

Annak érdekében, hogy az itt lakók és a Szegedre érkezők egyaránt gyorsan tudjanak tájékozódni, a rendszer egyes elemei más-más alapszínnel kerülnek legyártásra. A szálláshelyek piros, a vendéglátással kapcsolatos vállalkozások sárga, a kulturális szolgáltatók zöld, az egyéb kereskedelmi tevékenységek pedig kék színű jelölést kapnak.

A helyszínek kiválasztásában döntő szempont volt a láthatóság és a reklámérték, ezért közlekedési csomópontok közelében kerültek kihelyezésre a táblák.

A Szegedi Városkép Kft. a belvárosi táblarendszer működtetése során komplex kiszolgálást kínál. A berendezések kihelyezésével kapcsolatos adminisztrációs feladatokat, közmű-egyeztetéseket, a hatósági engedélyek beszerzését, illetve a táblák beszerzését és telepítését is a társaság koordinálja. Továbbá a rendszer üzemeltetőjeként szerződésben vállalja a táblák állapotának megőrzését és folyamatos takarítását.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Speaker giving a talk on corporate Business Conference. Audience at the conference hall. Business and Entrepreneurship event.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.