Belföld

Kezdődik a szavazás, ki lesz a legszebb?

A beérkezett fotókra mától lehet szavazni, hogy kiderüljön melyik jószág lesz a legszebb. A szavazók között is értékes ajándékok kerülnek kisorsolásra.

Gyönyörű és aranyos jószágok a Vásárhely24-nél

Egy hete indult játékunkban közel 70 házikedvencet neveztek olvasóink. Volt aki egy fotón több kedvencét is nevezte mivel nem tudott egyet kiemelni közülük, természetesen ez sem tilos, ebben az esetben a képen szereplő összes jószágra kell, vagy lehet szavazni.

Azt sem tiltottuk meg, hogy egy személy több állat fotóját is beküldje, így páran több különféle állatkával neveztek. Ám, hogy minél többen tudjanak nyerni játékunkban, és előfordulna, hogy egy nevező két állata is a legtöbb szavazatot kapja, a többet vesszük majd figyelembe.

Szavazásra fel!

Szavazni a Vásárhely24 facebook oldalán a külön albumba (Abc sorrendben) feltöltött fotókra lehet. A három legtöbb lájkot kapott fotó lesz játékunk végén az abszolút győztes. A szavazók és gazdik természetesen kampányolhatnak kedvenceik mellett. Osszák meg a Vásárhely24 facebook oldalát és a fotót, kérjék ismerőseiket, szavazzanak a legszebbekre.

A szavazókról sem feledkeztünk el, közöttük is igen értékes ajándékokat sorsolunk ki. Mint a nevezésre, úgy a kampányra is adunk elég időt. Nézegessék, ajánlják a legszebb kisállatokat.

Nyeremények az állatoknak, gazdáiknak és a szavazóknak

A Herbária Zrt teáiból, gyógynövényeiből és kozmetikumokból állított össze több csomagot, hogy a gazdik is örömüket lelhessék.

A Pumukli Díszállat Kereskedés sok-sok ajándékutalvánnyal, sokféle állateleséggel kedveskedik a nyerteseknek és a szerencsés szavazóknak.

A Kék Kereszt Állatgyógyászati Centrum tápokkal, kullancsriasztókkal, jutalomfalatokkal gondoskodik a legszebb házikedvenc egészségéről.

(x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik