Belföld

Itt a hónap álláshirdetése, a feladó Érpatak polgármestere

A jelentkezéshez 191 kérdésre kell válaszolni. A kérdések olyanok, hogy először azt hittük, Hírcsárda az egész. De nem.

Érpatak polgármestere – ahogy ő írta – “kvázi-jegyzői” állásra keres munkatársat. A leendő ügyfélszolgálati csoportvezetőnek első körben 191 kérdésre kell válaszolni (nem kötelezően), Orosz Mihály Zoltán szerint azért, mert ez “elősegíti a gyümölcsöző és hosszú távú közös munka megalapozását szolgáló helyes és adekvát döntés meghozatalát”.

A kérdőív egyszerre abszurd és bizarr, ilyen kérdésekkel:

  • A hivatali munka során meddig tart a barátság, hol a határ?
  • A nemzeti öntudat (magyarságtudat) fejlesztésének milyen jelentőséget tulajdonít az emberi személyiség fejlődése szempontjából?
  • Ki a legtiszteletreméltóbb közszereplő a.) a világon és b.) Magyarországon?
  • Mi a véleménye Gáspár Győzőről?
  • Mi az a téma, amiről a legfáradtabban is szívesen beszélgetek? (a kérdéseket össze-vissza fogalmazták meg, hol egyes szám első személyben, hol másként)
  • Mit gondol, ha úgy érzi, hogy megbántották?
  • Mi a véleménye a szabadkőműves szervezetek titkos háttérműködéséről?
  • Milyen konkrét teendőket javasol a gyermekeit elhanyagoló szülőkkel szemben?

A polgármester “kellően igényes, magas szintű munkavégzésre alkalmas, dolgozni akaró, nagy munkabírású és erős hivatástudattal rendelkező, a nemzet szolgálatába szegődött személyt szeretne” találni, ezért teszi fel ezeket a kérdéseket. Egyelőre nem tudjuk, hogy bárki is megválaszolta-e őket.

Orosz Mihály Zoltán legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy közérdekű munkavégzés néven követ töretett az emberekkel. Ezután lapunknak villáminterjút adott a polgármester, amelyben olyan kijelentéseket tett, minthogy a homoszexualitás egy degeneráltság, amit gyógyítani kell, és hogy az soha nem fordulhat elő, hogy az ő gyereke meleg lesz, hiszen ő “88-ban volt katona Zalaegerszegen, ahol több ezer ember volt, és ez fel sem merült.”

Az álláshirdetésért köszönet a Cink.hu-nak, ők szúrták ki először a kérdőívet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik