Belföld

Még két napig lehet nevezni, hajrá!

Ha Önnek van otthon kedvenc állata, küldje el a fotóját játékunkra! Támogatóink jóvoltából a legszebb fotók gazdái sok értékes ajándékot nyernek.

A játék

Keressük a környék legszebb házikedvencét. A beérkezett fotókat egyszerre tesszük közzé, szavazni rájuk lájkokkal lehet facebook oldalunkon. A legtöbb szavazatott kapott három jószág és gazdája értékes nyereményeket kap. Szavazni is érdemes lesz, hiszen a szavazók között is ajándékokat sorsolunk ki.

Nevezés

Nevezni a házikedvenc fotójával és nevével lehet. Küldjék saját nevükkel és telefonszámukkal együtt a vasarhely24@sanomamedia.hu email címre, “Házikedvenc” jelligére. Nevezési határidő: 2013.10.16. szerda 22 óra. A beérkezett fotókat addig nem tesszük közzé.

Nyeremények az állatoknak, gazdáiknak és a szavazóknak

A Herbária Zrt teáiból, gyógynövényeiből és kozmetikumokból állított össze több csomagot, hogy a gazdik is örömüket lelhessék.

Pumukli Díszállat Kereskedés sok-sok ajándékutalvánnyal, sokféle állateleséggel kedveskedik a nyerteseknek és a szerencsés szavazóknak.

Kék Kereszt Állatgyógyászati Centrum tápokkal, kullancsriasztókkal, jutalomfalatokkal gondoskodik a legszebb házikedvenc egészségéről.

(x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik