Belföld

Fidesz: gyalázat volt a 8-1

hoppál péter (hoppál péter)
hoppál péter (hoppál péter)

Hoppál szóvivő a bukott baloldal saját személyi ambícióitól jutott el a Hollandia-Magyarország világbajnoki-selejtezőig.

Az MSZP választmányi ülése és a DK kongresszusa is azt bizonyítja, hogy a bukott baloldal saját személyi ambícióival van elfoglalva – mondta a Fidesz szóvivője. Álláspontja szerint az MSZP, a DK és az Együtt-PM, illetve ezen pártok vezetői hónapok óta a pozíciók elosztásán marakodnak. A két ellenzéki pártesemény másik erős üzenete, hogy a baloldalon semmi nem változott. Együtt vannak a hazájukat eláruló szocialisták, a szobordöntögető és erőszakos Bajnai Gordon vezette párt, valamint a szemkilövető Gyurcsány Ferenc és az általa irányított DK – vélekedett Hoppál Péter.

A Fidesz szóvivője közölte: Mesterházy Attilának bocsánatot kell kérnie a Tavares-jelentés körül kialakult botrány miatt, amivel – szerinte – elárulták és hátba döfték a magyar embereket. Mint mondta: a politikai akarat megvan egy következő rezsicsökkentéshez, ám amíg ennek gazdasági feltételeit nem látják, addig ez egy „kérdőjelekkel teli mondat”. Hoppál Péter Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Népszabadságnak adott interjújára reagált, amelyben a tárcavezető elképzelhetőnek nevezett egy újabb rezsicsökkentést a jövő évi választások előtt.

A nagyobbik kormánypárt szóvivője szerint gyalázatos eredmény született a pénteki Hollandia-Magyarország labdarúgó mérkőzésen, ezért ideje lenne a fociszakmának levonnia bizonyos következtetéseket. Amit a Fidesz és a kormány tehet, hogy megpróbálják az országot olyan pályára állítani, hogy az alacsony átlagéletkor és az emberek egészségi állapota elmozduljon a mélypontról: így támogatják a mindennapos testnevelést és a sportintézmények fejlesztését is.

Mint megírtuk, a világbajnoki-selejtezőt követően elárasztották a kommentárok a kormányfő Facebook-oldalát. Sokaknak a stadionépítésekből lett most elegük. „HOLLANDIA -MAGYARORSZÁG 8-1 !!!!!!! Ezeknek szuper stadion Orbán úr? Libalegelő, vagy még talán az sem! Munkahelyeket építsen ne stadiont, vagy sok szavazatot fog veszíteni…” – olvasható a miniszterelnök üzenőfalán egy feldühödött drukker állásfoglalása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik