Belföld

Furcsa játékkal támadnak Bajnaiék

együtt (együtt)
együtt (együtt)

Választókat kell eljuttatni a szavazófülkéig. Az Index szerint cigányokat, szerintünk szürkéket. Ön szerint?

“Nem könnyű ám elcsalni egy választást. A Fidesz Baján megpróbálta, rajtakapták, kísérlete elbukott, de megihlette a játékfejlesztőket. Próbáld ki milyen Kubatov bőrében lenni, és oszd meg a játékot!” – így posztolta ma az Együtt-PM szövetség azt a játékot, ami a bajai választást próbálja kifigurázni.

A játék lényege, hogy van egy fideszes bábu, meg egy sötétszürke, és a nyilak segítségével el kell érni, hogy a fideszes bábu balesetmentesen átkísérje a szürkét.

Ha nem sikerül, akkor a következő üzenet jön: „Sajnos (?), nem sikerült a csalás. Mielőtt tovább gyakorolnál, tekintsd meg a linket és gondolkodj el rajta.″ A játékos a link lekattintásával a Kecskeméti Törvényszék közleményét olvashatja el a bajai választási csalásról.

Akinek sikerül a feladat, az pedig a következőket kapja: „Sikerült csalnod. Sajnos Te nem értetted meg a demokrácia lényegét. Ezzel a hozzáállással ide léphetsz tovább”. A link itt a Fidesz oldalára vezet, ahol a tagfelvételi információk szerepelnek.

Az Index a cikket úgy jelentette meg: Bajnaiék cigányos szavazószállító játékkal támadnak. Szerintük ugyanis a szavazót jelképező bábu sötétbarna színű. Szerintünk viszont szürke. Ön szerint?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik