Belföld

Megverte pedofil tanárát a 11 éves lány

A soproni kislány sírva hívta édesanyját a korrepetálás után: „Ez a bácsi pedofil!”

Első fokon 5 év és 8 hónap börtönbüntetésre ítélték a tanárt, aki a vád szerint egy 11 éves kislányt molesztált egy magánórán két évvel ezelőtt – írja a Kisalföld napilap csütörtöki száma.

Tettén sokan megdöbbentek, hiszen előtte sosem követett el hasonló bűnt. Diákok százait tanította kémiából, fizikából és matematikából, mindenki bizalommal fordult hozzá, szaktudását mindenki kiválóra értékelte. A sértett kislány jegyei is a korrepetálásoknak köszönhetően javultak, aki lelkesen vett részt a korrepetáláson, ám a sokadik alkalom után jött a rémálom.

Megverte a fajtalankodót

A tanár négyszeresen zárta be az ajtót, miután a kislány megérkezett hozzá. Elkezdte simogatni és csókolgatta, majd megpróbálta leráncigálnia a nadrágját.

A kislány azonban nem hagyta magát. Négy év aikidótanulás után élesben is kipróbálhatta harcművészeti tudását, először a férfi gyomrába könyökölt, majd szó szerint padlóra küldte, ahol egy szép rúgást is kapott a fajtalankodó pedagógus – olvasható a cikkben.

Tagadja a molesztálást

A férfi mindent tagad, felmentésért fellebbezett. Az előzetes letartóztatást börtönben tölti, mert a bíró szerint fennáll a bűnismétlés veszélye.

A mostanra már 13 éves kislányt annyira felzaklatták a történtek, hogy miután elmenekült a férfi lakásáról, nehéz légzés alakult ki nála.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik